Our story

A MARRAKECH, IBIZA LOVE STORY

Twaalf jaar geleden ontmoette ik je voor het eerst. Het was liefde op het eerste gezicht. My beloved Marrakech. Jouw geuren en kleuren deden mijn hart sneller kloppen. Zo snel zelfs dat ik besloot een ruïne, een Riad, in de oude medina aan te schaffen. Ik voelde mij direct thuis. Je deed mij denken aan mijn andere liefde. De plek waar ik ben opgegroeid en nog steeds frequent ben. Ibiza. Jullie zijn mijn aders, mijn bloed, mijn hart. Zoals de liefde voor jullie stroomt, stroomt het nergens. Vanuit dit oergevoel is BELDIBIZA geboren.  De Marrakech, Ibiza connection.

Whats in the name

BELDI wat in het Marrokaans, ‘van het land’ betekend en IBIZA mijn oorsprong, de plek waar het ooit begon. Ik laat me inspireren door de geuren, kleuren en lifestyle van mijn twee meest geliefde plekken op aarde. Marrakech en Ibiza.

SUPPORT YOUR LOCAL

Raffia van palmbladeren en riet zijn één van de materialen die Marokko van nature produceert. De tassen en hoeden van BELDIBIZA zijn met de handgeweven en met de hand geborduurd, De vrouwen die deze ambachten beheersen en uitvoeren zijn dikwijls gescheiden vrouwen. Op deze manier kunnen zij een inkomen genereren en hun gezin onderhouden zonder de steun van een man. Op deze wijze geef ik iets terug aan het land en de stad wat mij zoveel liefde en geluk heeft gebracht. En zo hoop ik een beetje van deze pracht met jullie, de drager van BELDIBIZA, en met hen de makers van BELDIBIZA te delen.

Nieuws

We support locals

Raffia van palmbladeren en riet zijn één van de materialen die Marokko van nature produceert. De tassen en hoeden van BELDIBIZA zijn met de handgeweven en met

Lees bericht »